Nieuwe beelden Dit was het nieuws over online bestelde seksspeeltjes

Nieuwe beelden Dit was het nieuws over online bestelde seksspeeltjes

Er zijn altijd fragmenten van Dit was het nieuws die de uitzending niet halen. Toen Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg te gast waren, ging het bijvoorbeeld over online gekochte seksspeeltjes - die geretourneerd worden met alles erop en eraan. Al snel wordt Harm Edens ervan verdacht dat hij de tweedehands speeltjes weer opkoopt.

Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe beelden <em>Dit was het nieuws</em> over online bestelde seksspeeltjes Er zijn altijd fragmenten van Dit was het nieuws die de uitzending niet halen. Toen Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg te gast waren, ging het bijvoorbeeld over online gekochte seksspeeltjes - die geretourneerd worden met alles erop en eraan. Al snel wordt Harm Edens ervan verdacht dat hij de tweedehands speeltjes weer opkoopt. Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video) Bekijk deze video » Compilatie Dit was het nieuws: alle grappen van Harm Edens van afgelopen seizoen Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe beelden Dit was het nieuws over online bestelde seksspeeltjesCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden Dit was het nieuws over online bestelde seksspeeltjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen