Zien: Edwin van der Sar verrast door Ajax op 50ste verjaardag

Zien: Edwin van der Sar verrast door Ajax op 50ste verjaardag

Edwin van der Sar viert vandaag (29 oktober) zijn vijftigste verjaardag, en deze bijzondere mijlpaal laat Ajax natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De voormalige doelman en huidig algemeen directeur wordt verrast met een kleine surprise party in de Johan Cruijff Arena. Ook krijgt hij verjaardagswensen van een aantal voetballegendes, zoals Sir Alex Ferguson, Jari Litmanen en Marco van Basten.

Bekijk de video van Ajax hieronder.

Zien: <em>Edwin van der Sar</em> verrast door Ajax op 50ste verjaardag Edwin van der Sar viert vandaag (29 oktober) zijn vijftigste verjaardag, en deze bijzondere mijlpaal laat Ajax natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De voormalige doelman en huidig algemeen directeur wordt verrast met een kleine surprise party in de Johan Cruijff Arena. Ook krijgt hij verjaardagswensen van een aantal voetballegendes, zoals Sir Alex Ferguson, Jari Litmanen en Marco van Basten. Bekijk de video van Ajax hieronder. Bekijk ook Edwin van der Sar over coronavirus: 'Allemaal ons steentje bijdragen' Bekijk deze video » Video: Edwin van der Sar onthield zich van stemming en helpt met noodfonds Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Edwin van der Sar verrast door Ajax op 50ste verjaardagCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Edwin van der Sar verrast door Ajax op 50ste verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen