Woning beschoten in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video)

Woning beschoten in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video)

In de nacht van woensdag op donderdag is in het Limburgse Born een woning beschoten. Het gaat om een huis aan de Heer Ottostraat. Volgens omwonenden is er zo'n 5 à 6 keer geschoten met een automatisch wapen. Binnen zou een gezin met drie kinderen hebben gezeten, maar niemand raakte gewond.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Woning beschoten</em> in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video) In de nacht van woensdag op donderdag is in het Limburgse Born een woning beschoten. Het gaat om een huis aan de Heer Ottostraat. Volgens omwonenden is er zo'n 5 à 6 keer geschoten met een automatisch wapen. Binnen zou een gezin met drie kinderen hebben gezeten, maar niemand raakte gewond. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners Bekijk deze video » Zien: Dumpert-hit 'Fliep Flap' haalt Qmusic, Marieke Elsinga is not amused Bekijk deze video » RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien? Bekijk deze video »
Nieuws :
Woning beschoten in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woning beschoten in het Limburgse Born, omwonenden in shock (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen