RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien?

RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien?

Nog altijd is het coronavirus in Nederland niet onder controle, hoewel er de laatste dagen een afvlakking lijkt plaats te vinden. De vraag is natuurlijk hoe de feestmaand december er dit jaar uit gaat zien. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk rond Sinterklaas? Niels van der Laan - een 'goede vriend' van de Hoofdpiet - verzekert de kijker er in ieder geval van dat er een intocht komt.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien? Nog altijd is het coronavirus in Nederland niet onder controle, hoewel er de laatste dagen een afvlakking lijkt plaats te vinden. De vraag is natuurlijk hoe de feestmaand december er dit jaar uit gaat zien. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk rond Sinterklaas? Niels van der Laan - een 'goede vriend' van de Hoofdpiet - verzekert de kijker er in ieder geval van dat er een intocht komt. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Roxeanne Hazes schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-out Bekijk deze video » LuckyTV: Rob Jetten krijgt ongewenst bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: hoe gaat het Sinterklaasfeest er in coronatijd uitzien? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen