Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima laten vakantierel achter zich

Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima laten vakantierel achter zich

Het land stond enkele weken geleden op zijn kop toen bekend werd dat koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters op vakantie waren naar Griekenland - terwijl corona nog volop woedt in ons land. Schoorvoetend kwamen ze terug en inmiddels zijn ze weer aan het werk.

Zien: <em>koning Willem-Alexander</em> en koningin Máxima laten vakantierel achter zich Het land stond enkele weken geleden op zijn kop toen bekend werd dat koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters op vakantie waren naar Griekenland - terwijl corona nog volop woedt in ons land. Schoorvoetend kwamen ze terug en inmiddels zijn ze weer aan het werk. Afgesloten hoofdstukVolgens royaltydeskundige Justine Marcella is het woord 'Griekenland' geen één keer gevallen op de dag dat het koningspaar weer aan het werk is gegaan. Beiden brachten een werkbezoek: koning Willem-Alexander aan een ziekenhuis en koningin Máxima aan een huisartsenpost. Het lijkt er dus op dat de hele vakantierel een afgesloten hoofdstuk is als het aan hen ligt. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Willem-Alexander en Máxima hebben spijt van hun reis naar Griekenland (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: "Koning levert acteerprestatie die we gewend zijn bij GTST" Bekijk deze video »
Royals :
Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima laten vakantierel achter zich

Afgesloten hoofdstuk
Volgens royaltydeskundige Justine Marcella is het woord 'Griekenland' geen één keer gevallen op de dag dat het koningspaar weer aan het werk is gegaan. Beiden brachten een werkbezoek: koning Willem-Alexander aan een ziekenhuis en koningin Máxima aan een huisartsenpost. Het lijkt er dus op dat de hele vakantierel een afgesloten hoofdstuk is als het aan hen ligt.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koning Willem-Alexander en koningin Máxima laten vakantierel achter zich of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen