Bekijk samenvatting etappe 9 Vuelta a España

Bekijk samenvatting etappe 9 Vuelta a España

Bekijk samenvatting <em>etappe 9</em> Vuelta a España In een recordtempo kregen we de afgelopen tijd de Tour de France, de Giro d'Italia en nu de Vuelta a España voor de kiezen. In Spanje zijn we inmiddels aanbeland in de negende etappe van de koers. Die leverde in de finale het nodige spektakel op: in eerste instantie leek Sam Bennett te hebben gewonnen, maar die werd uiteindelijk gediskwalificeerd. Bekijk de samenvatting van de negende etappe van de Vuelta hierboven. Bekijk ook Vuelta 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 7 Bekijk deze video » Vuelta 2020: bekijk hier de samenvatting van etappe 8 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk samenvatting etappe 9 Vuelta a España

In een recordtempo kregen we de afgelopen tijd de Tour de France, de Giro d'Italia en nu de Vuelta a España voor de kiezen. In Spanje zijn we inmiddels aanbeland in de negende etappe van de koers. Die leverde in de finale het nodige spektakel op: in eerste instantie leek Sam Bennett te hebben gewonnen, maar die werd uiteindelijk gediskwalificeerd.

Bekijk de samenvatting van de negende etappe van de Vuelta hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk samenvatting etappe 9 Vuelta a España of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen