Zien: verbijstering om Tunahan Kuzu die cartoons Charlie Hebdo veroordeelt

Zien: verbijstering om Tunahan Kuzu die cartoons Charlie Hebdo veroordeelt

Gisteren (woensdag 28 oktober) maakte Denk-politicus Tunahan Kuzu een statement waarin hij de cartoons van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo veroordeelt. Het zorgt - zeker een dag later, met de aanslag in Nice in het achterhoofd - voor verbijstering bij veel Nederlanders.

Zien: verbijstering om <em>Tunahan Kuzu</em> die cartoons Charlie Hebdo veroordeelt Gisteren (woensdag 28 oktober) maakte Denk-politicus Tunahan Kuzu een statement waarin hij de cartoons van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo veroordeelt. Het zorgt - zeker een dag later, met de aanslag in Nice in het achterhoofd - voor verbijstering bij veel Nederlanders. ErdoganIn eerste instantie veroordeelde Kuzu de moord op de Franse leraar Samuel Paty, gepleegd door een moslim-extremist, maar nu lijkt hij zich toch vooral te willen focussen op de beledigende cartoons over moslims, de profeet Mohammed en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Het zal veel vragen oproepen bij Nederlanders: waar liggen de prioriteiten van Tunahan Kuzu en Denk? Bekijk het statement van Tunahan Kuzu over de cartoons van Charlie Hebdo hierboven. Bekijk ook Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video) Bekijk deze video » Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: verbijstering om Tunahan Kuzu die cartoons Charlie Hebdo veroordeelt

Erdogan
In eerste instantie veroordeelde Kuzu de moord op de Franse leraar Samuel Paty, gepleegd door een moslim-extremist, maar nu lijkt hij zich toch vooral te willen focussen op de beledigende cartoons over moslims, de profeet Mohammed en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Het zal veel vragen oproepen bij Nederlanders: waar liggen de prioriteiten van Tunahan Kuzu en Denk?

Bekijk het statement van Tunahan Kuzu over de cartoons van Charlie Hebdo hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: verbijstering om Tunahan Kuzu die cartoons Charlie Hebdo veroordeelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen