Om deze reden blokkeert Facebook nieuwe politieke advertenties tijdens verkiezingen (video)

Om deze reden blokkeert Facebook nieuwe politieke advertenties tijdens verkiezingen (video)

Facebook blokkeert nieuwe politieke advertenties in de VS in de week voor de presidentsverkiezingen. De maatregel is genomen om desinformatie over kandidaten of het land te bestrijden. De vraag is of die beslissing zin heeft. Buitenlandverslaggever Matthijs le Loux heeft er zijn twijfels over.

Bekijk hieronder de video van NU.nl

Om deze reden blokkeert <em>Facebook</em> nieuwe politieke advertenties tijdens <em>verkiezingen</em> (video) Facebook blokkeert nieuwe politieke advertenties in de VS in de week voor de presidentsverkiezingen. De maatregel is genomen om desinformatie over kandidaten of het land te bestrijden. De vraag is of die beslissing zin heeft. Buitenlandverslaggever Matthijs le Loux heeft er zijn twijfels over. Bekijk hieronder de video van NU.nl Bekijk ook Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video) Bekijk deze video » Video: Twan Huys vraagt om upgrade business class maar vangt bot Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Twan Huys spreekt in Amerika over "verbitterde stemming" Bekijk deze video »
Nieuws :
Om deze reden blokkeert Facebook nieuwe politieke advertenties tijdens verkiezingen (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Om deze reden blokkeert Facebook nieuwe politieke advertenties tijdens verkiezingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen