RTL Boulevard: Floortje Dessing houdt er rekening mee dat ze lang niet kan reizen

RTL Boulevard: Floortje Dessing houdt er rekening mee dat ze lang niet kan reizen

Floortje Dessing kennen we natuurlijk allemaal van haar prachtige reisprogramma's, maar het coronavirus gooit flink wat roet in het eten. Ze vertelt dat reizen de helft van haar leven is, en ze denkt dat ze nog een lange tijd niet zal kunnen reizen. Dessing wil dolgraag een nieuwe reeks van Floortje naar het einde van de wereld maken, maar dat zit er voorlopig nog niet in.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Floortje Dessing houdt er rekening mee dat ze lang niet kan reizen Floortje Dessing kennen we natuurlijk allemaal van haar prachtige reisprogramma's, maar het coronavirus gooit flink wat roet in het eten. Ze vertelt dat reizen de helft van haar leven is, en ze denkt dat ze nog een lange tijd niet zal kunnen reizen. Dessing wil dolgraag een nieuwe reeks van Floortje naar het einde van de wereld maken, maar dat zit er voorlopig nog niet in. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Floortje Blijft Hier: Zo leeg is de Dam in Amsterdam tijdens Coronacrisis Bekijk deze video » Jinek gemist? Floortje Dessing geeft tips voor vakantie in Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Floortje Dessing houdt er rekening mee dat ze lang niet kan reizenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Floortje Dessing houdt er rekening mee dat ze lang niet kan reizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen