Chateau Meiland gemist? De Meilandjes vinden de jacuzzi te koud (video)

Chateau Meiland gemist? De Meilandjes vinden de jacuzzi te koud (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 29 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 29 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Meilandjes zijn inmiddels ingetrokken in hun Nederlandse chateau. De jacuzzi is echter toch niet helemaal naar wat ze hadden verwacht. Ook de 3-jarige Claire vindt het helemaal niks.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? De Meilandjes vinden de jacuzzi te koud (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 29 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 29 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Meilandjes zijn inmiddels ingetrokken in hun Nederlandse chateau. De jacuzzi is echter toch niet helemaal naar wat ze hadden verwacht. Ook de 3-jarige Claire vindt het helemaal niks. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Volgens Martien is gras maaien net als de kapsalon Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: "Martien geïrriteerd door lompheid pakketbezorger" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien opgelucht dat alles eindelijk een keer soepel gaat Bekijk deze video »
Entertainment :
Chateau Meiland gemist? De Meilandjes vinden de jacuzzi te koud (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? De Meilandjes vinden de jacuzzi te koud (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen