Op1 gemist? Immunoloog Huub Savelkoul: 'Een vitamine D pilletje kan helpen tegen corona!'

Op1 gemist? Immunoloog Huub Savelkoul: 'Een vitamine D pilletje kan helpen tegen corona!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken.

In Op1 vertelt hoogleraar Immunologie Huub Savelkoul over de werking van vitamine D. Hij is ervan overtuigd dat vitamine D zou kunnen helpen om corona te voorkomen. Martijn Katan is hoogleraar Voedingsleer en noemt zijn collega Savelkoul een optimist. ''Eerst maar eens kijken naar de bewijzen,'' zegt hij vastbesloten.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Immunoloog Huub Savelkoul: 'Een vitamine D pilletje kan helpen tegen corona!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken. In Op1 vertelt hoogleraar Immunologie Huub Savelkoul over de werking van vitamine D. Hij is ervan overtuigd dat vitamine D zou kunnen helpen om corona te voorkomen. Martijn Katan is hoogleraar Voedingsleer en noemt zijn collega Savelkoul een optimist. ''Eerst maar eens kijken naar de bewijzen,'' zegt hij vastbesloten. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Peter Langenbach (Maasstad Ziekenhuis): ‘Dit is mijn ergste nachtmerrie’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Immunoloog Huub Savelkoul: 'Een vitamine D pilletje kan helpen tegen corona!'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV