De Rijdende Rechter over hoge boom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over hoge boom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Rijdende Rechter over hoge boom gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat Mr. John Reid naar Ridderkerk vanwege een hoge boom die veel ergernis veroorzaakt. De grote vraag blijkt: van wie is de boom? Helemaal klaarVolgens meneer Mol staat de boom al zestig jaar in zijn tuin. Van hem hoeft de boom niet weg. Maar de beide buren achter hem zijn helemaal klaar met het gevaarte. SteenkoudDe boom zorgt ervoor dat er geen zon in de tuinen komt, het zwembad blijft steenkoud en hij veroorzaakt schade aan een prieel. Die boom moet weg. Grond ingepiktDaarnaast speelt er nog een erfgrensconflict. Meneer Mol heeft een heel stuk grond van zijn achterburen ingepikt. Meester John Reid roept de hulp van het kadaster in en beantwoordt de vraag: van wie van de drie is deze boom nou eigenlijk? De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat Mr. John Reid naar Ridderkerk vanwege een hoge boom die veel ergernis veroorzaakt. De grote vraag blijkt: van wie is de boom?

Helemaal klaar
Volgens meneer Mol staat de boom al zestig jaar in zijn tuin. Van hem hoeft de boom niet weg. Maar de beide buren achter hem zijn helemaal klaar met het gevaarte.

Steenkoud
De boom zorgt ervoor dat er geen zon in de tuinen komt, het zwembad blijft steenkoud en hij veroorzaakt schade aan een prieel. Die boom moet weg.

Grond ingepikt
Daarnaast speelt er nog een erfgrensconflict. Meneer Mol heeft een heel stuk grond van zijn achterburen ingepikt. Meester John Reid roept de hulp van het kadaster in en beantwoordt de vraag: van wie van de drie is deze boom nou eigenlijk?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter over hoge boom gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen