Op1 gemist? Hans van Willigenburg over de verkiezingen: 'Ik denk dat Trump een game changer is'

Op1 gemist? Hans van Willigenburg over de verkiezingen: 'Ik denk dat Trump een game changer is'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken.

Hans van Willigenburg en Rick Nieman praten in Op1 over de verkiezingen in De Verenigde Staten. ''Ik denk dat Trump in de politiek een game changer is,'' zegt Hans. Rick reageert daarop dat we nu vier jaar hebben kunnen zien wat dat boksen heeft opgeleverd, maar dat er misschien momenten zijn dat je beter een schaker kunt vragen om een schaakspel te spelen.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Hans van Willigenburg over de verkiezingen: 'Ik denk dat Trump een game changer is' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 oktober terugkijken. Hans van Willigenburg en Rick Nieman praten in Op1 over de verkiezingen in De Verenigde Staten. ''Ik denk dat Trump in de politiek een game changer is,'' zegt Hans. Rick reageert daarop dat we nu vier jaar hebben kunnen zien wat dat boksen heeft opgeleverd, maar dat er misschien momenten zijn dat je beter een schaker kunt vragen om een schaakspel te spelen. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Peter Langenbach (Maasstad Ziekenhuis): ‘Dit is mijn ergste nachtmerrie’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Hans van Willigenburg over de verkiezingen: 'Ik denk dat Trump een game changer is'Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hans van Willigenburg over de verkiezingen: 'Ik denk dat Trump een game changer is' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen