Akwasi blikt in Jinek terug op Zwarte Piet-ophef: "Ik word niet gehoord!"

Akwasi blikt in Jinek terug op Zwarte Piet-ophef: "Ik word niet gehoord!"

Eerder dit jaar raakte rapper Akwasi ernstig in opspraak door zijn uitspraken bij een anti-racismeprotest op de Dam, waar hij op leek te roepen tot geweld tegen Zwarte Piet. Donderdag (29 oktober) blikte hij er voor het eerst op terug bij Jinek. Naar eigen zeggen zat hij met veel frustraties en opkroppingen: "Ik word niet gehoord!"

Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv.

<em>Akwasi</em> blikt in <em>Jinek</em> terug op Zwarte Piet-ophef: &quot;Ik word niet gehoord!&quot; Eerder dit jaar raakte rapper Akwasi ernstig in opspraak door zijn uitspraken bij een anti-racismeprotest op de Dam, waar hij op leek te roepen tot geweld tegen Zwarte Piet. Donderdag (29 oktober) blikte hij er voor het eerst op terug bij Jinek. Naar eigen zeggen zat hij met veel frustraties en opkroppingen: "Ik word niet gehoord!" Jinek gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzending terug via Gids.tv. HectischVolgens Akwasi heeft hij de afgelopen maanden een buitengewoon hectische periode meegemaakt, met leuke en veel meer minder leuke dingen. "Ik vind het nog steeds moeilijk om over te praten," aldus de rapper. Een paar maanden later komt hij echter wel tot de conclusie dat het "superdom" was om zich mee te laten slepen door de menigte die daar stond, waardoor hij uiteindelijk de gewraakte woorden koos: "Op het moment dat ik een Zwarte Piet tegenkom in november, trap ik hem hoogstpersoonlijk in zijn gezicht." Bekijk het gesprek met Akwasi in Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: waarom is Omroep Zwart opgericht en wat wil Akwasi ermee bereiken? Bekijk deze video » Akwasi: "Als ik doodga, dan ben ik er nog steeds" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Akwasi blikt in Jinek terug op Zwarte Piet-ophef: "Ik word niet gehoord!"

Hectisch
Volgens Akwasi heeft hij de afgelopen maanden een buitengewoon hectische periode meegemaakt, met leuke en veel meer minder leuke dingen. "Ik vind het nog steeds moeilijk om over te praten," aldus de rapper. Een paar maanden later komt hij echter wel tot de conclusie dat het "superdom" was om zich mee te laten slepen door de menigte die daar stond, waardoor hij uiteindelijk de gewraakte woorden koos: "Op het moment dat ik een Zwarte Piet tegenkom in november, trap ik hem hoogstpersoonlijk in zijn gezicht."

Bekijk het gesprek met Akwasi in Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Akwasi blikt in Jinek terug op Zwarte Piet-ophef: "Ik word niet gehoord!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier