Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier

Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier

Donderdag lekte uit dat Mark Rutte nog steeds geen genoeg heeft van de Nederlandse politiek: hij wil door als lijsttrekker van de VVD en als premier. Het is nog niet officieel bevestigd maar bijna niemand twijfelt nog aan het nieuws. VVD-kamerlid Dilan Yeşilgöz reageert: "Hij heeft mij nog niet gebeld of geappt. Ik heb het ook gelezen en ik hoop dat het waar is." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Mark Rutte</em> wil door als VVD-lijsttrekker en premier Donderdag lekte uit dat Mark Rutte nog steeds geen genoeg heeft van de Nederlandse politiek: hij wil door als lijsttrekker van de VVD en als premier. Het is nog niet officieel bevestigd maar bijna niemand twijfelt nog aan het nieuws. VVD-kamerlid Dilan Yeşilgöz reageert: "Hij heeft mij nog niet gebeld of geappt. Ik heb het ook gelezen en ik hoop dat het waar is." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de samenvatting van het persmoment van Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premierJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen