LuckyTV: veel Nederlanders al in kerstsfeer als daad tegen moslimfascisme

LuckyTV: veel Nederlanders al in kerstsfeer als daad tegen moslimfascisme

Veel Nederlanders zijn, nog voor november überhaupt begonnen is, al in de kerstsferen. Uit een reportage van LuckyTV blijkt vooral dat veel van onze landgenoten een daad willen stellen tegen het moslimfascisme, zeker op de dag van de aanslag in Nice.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: veel Nederlanders al in kerstsfeer als daad tegen moslimfascisme Veel Nederlanders zijn, nog voor november überhaupt begonnen is, al in de kerstsferen. Uit een reportage van LuckyTV blijkt vooral dat veel van onze landgenoten een daad willen stellen tegen het moslimfascisme, zeker op de dag van de aanslag in Nice. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. DarkwebDiverse klanten van een kerstwinkel komen aan het woord. Zo vertelt een vrouw dat ze ooit per ongeluk naar onthoofdingsvideo's heeft zitten kijken op het darkweb: "Nou, dan kijk ik liever naar die leuke ijsberen!" Ook een moeilijk verstaanbare man komt aan het woord. "Moet je kijken wat een mooie boom! Die maken ze niet hoor, in Saudie-Arabië." Bekijk de nieuwste video van LuckyTV hierboven. Hieronder kun je de meest recente LuckyTV's terugkijken. Bekijk ook LuckyTV: Arie Slob vermaakt zich prima in thuisquarantaine (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Rob Jetten zit in quarantaine lekker te gamen, negeert belletje Pia Dijkstra Bekijk deze video » LuckyTV: Rob Jetten krijgt ongewenst bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: veel Nederlanders al in kerstsfeer als daad tegen moslimfascisme

Darkweb
Diverse klanten van een kerstwinkel komen aan het woord. Zo vertelt een vrouw dat ze ooit per ongeluk naar onthoofdingsvideo's heeft zitten kijken op het darkweb: "Nou, dan kijk ik liever naar die leuke ijsberen!" Ook een moeilijk verstaanbare man komt aan het woord. "Moet je kijken wat een mooie boom! Die maken ze niet hoor, in Saudie-Arabië."

Bekijk de nieuwste video van LuckyTV hierboven. Hieronder kun je de meest recente LuckyTV's terugkijken.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: veel Nederlanders al in kerstsfeer als daad tegen moslimfascisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen