Seksvideo Fred van Leer: "Intimiderend en discriminerend" (video)

Seksvideo Fred van Leer: "Intimiderend en discriminerend" (video)

UPDATE: Fred van Leer vertelt het volledige verhaal over de sekstape en zijn ziekenhuisopname.

De presentatoren van Shownieuws hebben in de loop der jaren de nodige opzienbarende filmpjes gezien maar desondanks waren ze donderdagavond in shock, na het zien van de seksvideo van Fred van Leer: "Waarop je hem ziet in een situatie waarin je hem niet wil zien, en hij zichzelf ook niet wil zien", duidt Albert Verlinde.

UPDATE: Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis

'Onder invloed'
De beelden kunnen ze niet laten zien, aangezien ze geen rechtszaak aan hun broek willen en daarnaast Van Leer niet willen beschadigen. Wat is er dan precies te zien? "De video is gefilmd door iemand die door Fred uitgenodigd is en hem waarschijnlijk onder invloed van iets heeft gebracht, waarna hij hem dingen laat doen die verschrikkelijk zijn om te zien", aldus Verlinde.

Seksuele dingen?
Guido den Aantrekker, ook aanwezig in de studio, vindt het wat vaag: "Waren dat seksuele dingen? Ik denk dat we dat wel even moeten duiden." Veel wil Albert verder niet kwijt over de inhoud. Wel zegt hij: "Het is zelfs intimiderend en discriminerend. Er wordt een statement gemaakt tegen homo's."

Reactie Fred
Van Leer zou donderdagavond direcht naar het politiebureau gegaan zijn om aangifte te doen. Zijn management: "We weten dat er een filmpje in omloop is maar wat privé is, hoort privé te blijven." Dat laatste is inderdaad te hopen voor de stylist. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Seksvideo <em>Fred van Leer</em>: &quot;Intimiderend en discriminerend&quot; (video) UPDATE: Fred van Leer vertelt het volledige verhaal over de sekstape en zijn ziekenhuisopname. De presentatoren van Shownieuws hebben in de loop der jaren de nodige opzienbarende filmpjes gezien maar desondanks waren ze donderdagavond in shock, na het zien van de seksvideo van Fred van Leer: "Waarop je hem ziet in een situatie waarin je hem niet wil zien, en hij zichzelf ook niet wil zien", duidt Albert Verlinde. UPDATE: Fred van Leer opgenomen in ziekenhuis 'Onder invloed'De beelden kunnen ze niet laten zien, aangezien ze geen rechtszaak aan hun broek willen en daarnaast Van Leer niet willen beschadigen. Wat is er dan precies te zien? "De video is gefilmd door iemand die door Fred uitgenodigd is en hem waarschijnlijk onder invloed van iets heeft gebracht, waarna hij hem dingen laat doen die verschrikkelijk zijn om te zien", aldus Verlinde. Seksuele dingen?Guido den Aantrekker, ook aanwezig in de studio, vindt het wat vaag: "Waren dat seksuele dingen? Ik denk dat we dat wel even moeten duiden." Veel wil Albert verder niet kwijt over de inhoud. Wel zegt hij: "Het is zelfs intimiderend en discriminerend. Er wordt een statement gemaakt tegen homo's." Reactie FredVan Leer zou donderdagavond direcht naar het politiebureau gegaan zijn om aangifte te doen. Zijn management: "We weten dat er een filmpje in omloop is maar wat privé is, hoort privé te blijven." Dat laatste is inderdaad te hopen voor de stylist. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Roos Schlikker: "Seksfilmpje Fred van Leer was bijna niet te vermijden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Seksvideo Fred van Leer: "Intimiderend en discriminerend" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seksvideo Fred van Leer: "Intimiderend en discriminerend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen