Dilan Yeşilgöz steunt Macron: "Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen" (video)

Dilan Yeşilgöz steunt Macron: "Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen" (video)

Ook in Nederland moeten we de radicale islam keihard aanpakken om onze vrijheden te waarborgen, zegt VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz-Zegerius, nadat Frankrijk op donderdag wederom te maken kreeg met een vreselijke aanslag.

'Gif moet uit de samenleving'
De Franse president Macron stelt zich hard op en zegt niet te buigen voor terreur. Yeşilgöz: "Onze vrijheden zijn niet onderhandelbaar. Ik deel wel dat je alleen maar op zulke brute aanslagen kunt antwoorden met hele duidelijke taal. We zullen nooit buigen en we zullen alles op alles zetten om dit gif uit de samenleving te krijgen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Dilan Yeşilgöz steunt <em>Macron</em>: &quot;Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen&quot; (video) Ook in Nederland moeten we de radicale islam keihard aanpakken om onze vrijheden te waarborgen, zegt VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz-Zegerius, nadat Frankrijk op donderdag wederom te maken kreeg met een vreselijke aanslag. 'Gif moet uit de samenleving'De Franse president Macron stelt zich hard op en zegt niet te buigen voor terreur. Yeşilgöz: "Onze vrijheden zijn niet onderhandelbaar. Ik deel wel dat je alleen maar op zulke brute aanslagen kunt antwoorden met hele duidelijke taal. We zullen nooit buigen en we zullen alles op alles zetten om dit gif uit de samenleving te krijgen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier Bekijk deze video » Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt Bekijk deze video »
TV :
Dilan Yeşilgöz steunt Macron: "Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dilan Yeşilgöz steunt Macron: "Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen