Mr. Frank Visser rijdt Visite gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mr. Frank Visser rijdt Visite gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mr. Frank Visser rijdt Visite gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Juridisch adviesMr. Frank Visser belt in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkamer van het broodnodige juridisch advies te voorzien. HumorHij krijgt dagelijks tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien. PuppyIn de eerste aflevering biedt Mr. Visser hulp bij een flink beschadigde kast na bezorging, een man wiens woning van de gemeente tegen de vlakte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek blijkt te zijn. Mr. Frank Visser doet uitspraak: stel doet alsof ze ruwe en luidruchtige seks hebben Bekijk deze video » Heftige discussie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Al 50 keer politie gebeld!" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor hangt vol overgave aan boom (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Mr. Frank Visser rijdt Visite gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6.

Juridisch advies
Mr. Frank Visser belt in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkamer van het broodnodige juridisch advies te voorzien.

Humor
Hij krijgt dagelijks tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien.

Puppy
In de eerste aflevering biedt Mr. Visser hulp bij een flink beschadigde kast na bezorging, een man wiens woning van de gemeente tegen de vlakte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek blijkt te zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser rijdt visite


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser rijdt Visite gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen