Droomhuis Gezocht: Marcel en Ilona willen naar Florida (video)

Droomhuis Gezocht: Marcel en Ilona willen naar Florida (video)

Golfliefhebbers Marcel en Ilona komen al vele jaren met veel plezier in Florida. Nu is het tijd om nog een stap extra te zetten: een eigen huis in de sunshine state. Uiteraard is Droomhuis Gezocht-presentator Sybrand Niessen niet te beroerd om het stel een handje te helpen en mee te vliegen naar de zon.

Genoeg werk
Samen bekijken ze aldaar een drietal huizen. Op een van de villa's heeft Ilona wel wat aan te merken, ondanks haar enthousiasme: "Ik zie alweer wat werk, dat het zo goor is." Bekijk het fragment van Droomhuis Gezocht van vrijdagavond hieronder.

<em>Droomhuis Gezocht</em>: Marcel en Ilona willen naar Florida (video) Golfliefhebbers Marcel en Ilona komen al vele jaren met veel plezier in Florida. Nu is het tijd om nog een stap extra te zetten: een eigen huis in de sunshine state. Uiteraard is Droomhuis Gezocht-presentator Sybrand Niessen niet te beroerd om het stel een handje te helpen en mee te vliegen naar de zon. Genoeg werkSamen bekijken ze aldaar een drietal huizen. Op een van de villa's heeft Ilona wel wat aan te merken, ondanks haar enthousiasme: "Ik zie alweer wat werk, dat het zo goor is." Bekijk het fragment van Droomhuis Gezocht van vrijdagavond hieronder. Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 30 oktober wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin over 15 jaar Omroep MAX: "Pas het begin" (video) Bekijk deze video »
TV :
Droomhuis Gezocht: Marcel en Ilona willen naar Florida (video)

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 30 oktober wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht: Marcel en Ilona willen naar Florida (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen