Over Winnaars aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Winnaars aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Winnaars aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke mogelijk maken. Elke woensdag rond 21:15 uur is op RTL 4 te zien hoe iemand die uitdaging aangaat. WeggestoptSamen met presentator Jamai Loman proberen de deelnemers de plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben weggestopt of die niet meer mogelijk leken, tóch waar te maken. Vage klachtenIn de eerste aflevering gaat Jamai langs bij de 36-jarige Sarah uit Emmen. Op haar 22e neemt het leven van Sarah een brute afslag. Haperende benen en vage klachten leiden tot de diagnose MS. De eerste jaren nog in milde vorm, maar de laatste jaren is ze veroordeeld tot een leven in een rolstoel. Hans KlokDe extraverte Sarah wil graag shinen en als stoere vrouw op een podium het publiek versteld doen staan. Kansloos? Jamai daagt haar uit om met hem af te reizen naar Las Vegas om op te treden in een show van Hans Klok. Hans Klok terug naar Nederland nu corona zijn Las Vegas-droom verwoest (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Over Winnaars aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het nieuwe programma Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke mogelijk maken. Elke woensdag rond 21:15 uur is op RTL 4 te zien hoe iemand die uitdaging aangaat.

Weggestopt
Samen met presentator Jamai Loman proberen de deelnemers de plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben weggestopt of die niet meer mogelijk leken, tóch waar te maken.

Vage klachten
In de eerste aflevering gaat Jamai langs bij de 36-jarige Sarah uit Emmen. Op haar 22e neemt het leven van Sarah een brute afslag. Haperende benen en vage klachten leiden tot de diagnose MS. De eerste jaren nog in milde vorm, maar de laatste jaren is ze veroordeeld tot een leven in een rolstoel.

Hans Klok
De extraverte Sarah wil graag shinen en als stoere vrouw op een podium het publiek versteld doen staan. Kansloos? Jamai daagt haar uit om met hem af te reizen naar Las Vegas om op te treden in een show van Hans Klok.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Over Winnaars


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Over Winnaars aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen