Vrijdag in de 5 Uur Show: Frits Barend over jarige Diego Maradona

Vrijdag in de 5 Uur Show: Frits Barend over jarige Diego Maradona

Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Oud-profvoetballer Diego Maradona viert vandaag zijn 60e verjaardag. Frits Barend is aanwezig in de studio om zijn licht te laten schijnen over dit voetbalfenomeen.
  • Eppo van Nispen, directeur van Het Nederlans Instituut voor Beeld en Geluid, is de gast van de dag

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Frits Barend over jarige Diego Maradona Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Oud-profvoetballer Diego Maradona viert vandaag zijn 60e verjaardag. Frits Barend is aanwezig in de studio om zijn licht te laten schijnen over dit voetbalfenomeen. Eppo van Nispen, directeur van Het Nederlans Instituut voor Beeld en Geluid, is de gast van de dag Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ad Verbrugge: "Tot 70 jaar slechts 0,2% kans op coronasterfte" (video) Bekijk deze video » Wat zijn de draconische maatregelen? "Bioscopen dicht, minder thuisbezoek, minder binnensporten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Frits Barend over jarige Diego Maradona

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Frits Barend over jarige Diego Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen