Wordt de KLM in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video)

Wordt de KLM in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video)

"Dreigt onze blauwe trots een stervende zwaan te worden?", formuleert RTL-verslaggever Roel Schreinemachers prachtig wanneer hij minister van Financiën Wopke Hoekstra spreekt over de problemen bij de KLM. "Ik hoop van harte van niet. Het is natuurlijk een ontzettend belangrijk bedrijf voor ons allemaal", luidt zijn iets minder poëtische antwoord.

Komt de steun er?
De vraag is of de luchtvaartmaatschappij overeind kan blijven, nu er twijfel bestaat over de vraag of ze een nieuw steunpakket gaan krijgen. Kan de boel ook klappen? "Alle varianten liggen op tafel. We hebben afspraken gemaakt met de KLM-directie over wat wij denken dat er moet gebeuren. Onze overtuiging is dat dat echt een redelijk en afgewogen pakket is dat rekening houdt met de grote belangen van alle medewerkers", aldus Hoekstra. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.

Wordt de <em>KLM</em> in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video) "Dreigt onze blauwe trots een stervende zwaan te worden?", formuleert RTL-verslaggever Roel Schreinemachers prachtig wanneer hij minister van Financiën Wopke Hoekstra spreekt over de problemen bij de KLM. "Ik hoop van harte van niet. Het is natuurlijk een ontzettend belangrijk bedrijf voor ons allemaal", luidt zijn iets minder poëtische antwoord. Komt de steun er?De vraag is of de luchtvaartmaatschappij overeind kan blijven, nu er twijfel bestaat over de vraag of ze een nieuw steunpakket gaan krijgen. Kan de boel ook klappen? "Alle varianten liggen op tafel. We hebben afspraken gemaakt met de KLM-directie over wat wij denken dat er moet gebeuren. Onze overtuiging is dat dat echt een redelijk en afgewogen pakket is dat rekening houdt met de grote belangen van alle medewerkers", aldus Hoekstra. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt Bekijk deze video »
Nieuws :
Wordt de KLM in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wordt de KLM in leven gehouden? Wopke Hoekstra reageert (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier