Pieter Derks grapt: "Ik kwam corona tegen op straat en ze zit er doorheen" (video)

Pieter Derks grapt: "Ik kwam corona tegen op straat en ze zit er doorheen" (video)

In zijn radiocoumn deed cabaretier Pieter Derks vrijdag een bijzondere onthulling: "Ik kwam corona tegen. Ze liep gewoon op straat in Nijmegen. Ze kwam net bij Rob Jetten vandaan, waar ze een pakket virusdeeltjes had achtergelaten, bij wijze van vriendelijk gebaar."

'Ze zit er doorheen'
Hij besloot corona even aan te spreken, omdat ze er wat mistroostig bij liep: "Ze zit er helemaal doorheen. Al die moeite gedaan, zich twee weken helemaal uit de naad gewerkt om de stijging vast te houden. En het resultaat: niet eens een persconferentie." Bekijk het fragment van BNNVARA hieronder.

Pieter Derks grapt: &quot;Ik kwam <em>corona</em> tegen op straat en ze zit er doorheen&quot; (video) In zijn radiocoumn deed cabaretier Pieter Derks vrijdag een bijzondere onthulling: "Ik kwam corona tegen. Ze liep gewoon op straat in Nijmegen. Ze kwam net bij Rob Jetten vandaan, waar ze een pakket virusdeeltjes had achtergelaten, bij wijze van vriendelijk gebaar." 'Ze zit er doorheen'Hij besloot corona even aan te spreken, omdat ze er wat mistroostig bij liep: "Ze zit er helemaal doorheen. Al die moeite gedaan, zich twee weken helemaal uit de naad gewerkt om de stijging vast te houden. En het resultaat: niet eens een persconferentie." Bekijk het fragment van BNNVARA hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video) Bekijk deze video »
Show :
Pieter Derks grapt: "Ik kwam corona tegen op straat en ze zit er doorheen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pieter Derks grapt: "Ik kwam corona tegen op straat en ze zit er doorheen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen