Tsunami in Izmir (Turkije) na aardbeving Egeïsche zee: bekijk de beelden

Tsunami in Izmir (Turkije) na aardbeving Egeïsche zee: bekijk de beelden

Bekijk hier heftige beelden van de aardbeving in Turkije en Griekenland.

In de Egeïsche zee heeft zich vrijdag een zware aardbeving voorgedaan. Deze heeft in onder meer Izmir (Turkije) voor een tsunami gezorgd.

Aardbeving met kracht van 6,6
Op beelden is te zien hoe in de straten van Izmir een enorme hoeveelheid water stroomt. De aardbeving heeft enorm veel schade aangericht in Turkije en Griekenland, over slachtoffers is nog niets bekend. De aardbeving gaf een kracht van 6,6 aan op de schaal van richter.

Bekijk beelden van (voor en na) de tsunami in Izmir in de video’s hieronder.

<em>Tsunami in Izmir</em> (Turkije) na aardbeving Egeïsche zee: bekijk de beelden Bekijk hier heftige beelden van de aardbeving in Turkije en Griekenland. In de Egeïsche zee heeft zich vrijdag een zware aardbeving voorgedaan. Deze heeft in onder meer Izmir (Turkije) voor een tsunami gezorgd. Aardbeving met kracht van 6,6Op beelden is te zien hoe in de straten van Izmir een enorme hoeveelheid water stroomt. De aardbeving heeft enorm veel schade aangericht in Turkije en Griekenland, over slachtoffers is nog niets bekend. De aardbeving gaf een kracht van 6,6 aan op de schaal van richter. Bekijk beelden van (voor en na) de tsunami in Izmir in de video’s hieronder. Zwaarste aardbeving Groningen van 2020: bekijk emotionele reactie van inwoners Bekijk deze video » Zien: Parlement IJsland opgeschrikt door aardbeving Bekijk deze video »
Nieuws :
Tsunami in Izmir (Turkije) na aardbeving Egeïsche zee: bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tsunami in Izmir (Turkije) na aardbeving Egeïsche zee: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen