Gebouwen storten in na aardbeving in Izmir (Turkije): bekijk de beelden

Gebouwen storten in na aardbeving in Izmir (Turkije): bekijk de beelden

Bekijk hier beelden van (voor en na) de tsunami in Turkije.

Turkije is een van de landen die zwaar is getroffen door de zware aardbeving van vrijdagmiddag. Het epicentrum lag ten noorden van het Griekse eiland Samos en gaf een kracht van 6,6 aan.

Aardbeving richt enorm veel schade aan
De zware aardbeving heeft bijvoorbeeld in het Turkse Izmir enorm veel schade aangericht, zo zijn er tientallen gebouwen ingestort en zijn er overstromingen. Er is nog niets bekend over slachtoffers.

Bekijk heftige beelden van gebouwen in Izmir die instorten door de aardbeving in de video’s hieronder.

Gebouwen storten in na <em>aardbeving</em> in Izmir (Turkije): bekijk de beelden Bekijk hier beelden van (voor en na) de tsunami in Turkije. Turkije is een van de landen die zwaar is getroffen door de zware aardbeving van vrijdagmiddag. Het epicentrum lag ten noorden van het Griekse eiland Samos en gaf een kracht van 6,6 aan. Aardbeving richt enorm veel schade aanDe zware aardbeving heeft bijvoorbeeld in het Turkse Izmir enorm veel schade aangericht, zo zijn er tientallen gebouwen ingestort en zijn er overstromingen. Er is nog niets bekend over slachtoffers. Bekijk heftige beelden van gebouwen in Izmir die instorten door de aardbeving in de video’s hieronder. Zien: Parlement IJsland opgeschrikt door aardbeving Bekijk deze video » Zware aardbeving Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Gebouwen storten in na aardbeving in Izmir (Turkije): bekijk de beeldenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Gebouwen storten in na aardbeving in Izmir (Turkije): bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen