The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn

The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn

Carlo Boszhard vertelt achter de schermen bij The Masked Singer meer over zijn taak als jurylid en hoe lastig het is om te raden welke bekende Nederlander er achter een masker schuilt. “Het is voor thuis veel makkelijker. Maar mensen, er zijn er wel twee waarvan ik absoluut zeker weet wie het zijn.”

Bekijk de video van backstage bij The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn Carlo Boszhard vertelt achter de schermen bij The Masked Singer meer over zijn taak als jurylid en hoe lastig het is om te raden welke bekende Nederlander er achter een masker schuilt. “Het is voor thuis veel makkelijker. Maar mensen, er zijn er wel twee waarvan ik absoluut zeker weet wie het zijn.” Bekijk de video van backstage bij The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Zien: Ernst Daniël Smid en Mattie Valk reageren op deelname The Masked Singer (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijnPraat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen