TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 30 oktober

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 30 oktober

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 30 oktober Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van vrijdag 30 oktober terug. Ook vandaag was er weer een ministerraad, en vervolgens hield premier Mark Rutte een persconferentie om het Nederlandse volk hierover te infomeren. Ook kregen de aanwezige media de kans om vragen te stellen. Bekijk ook Bekijk hier de samenvatting van het persmoment van Mark Rutte (video) Bekijk deze video » Coronacrisis weer belangrijk onderwerpHet aantal coronabesmettingen was ook deze keer een belangrijk onderwerp in de ministerraad. Naast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus aanwezig. Het is de grote vraag of de komende dagen het aantal coronabesmettingen afvlakt, of dat er strengere maatregelen nodig zijn om de druk op de zorg te verlichten. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 30 oktober terugkijken. Nieuwsuur: "Coronamaatregelen gelden tot einde 2020" (video) Bekijk deze video » Video: Mark Rutte wil door als VVD-lijsttrekker en premier Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 30 oktober

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van vrijdag 30 oktober terug.

Ook vandaag was er weer een ministerraad, en vervolgens hield premier Mark Rutte een persconferentie om het Nederlandse volk hierover te infomeren. Ook kregen de aanwezige media de kans om vragen te stellen.

Coronacrisis weer belangrijk onderwerp
Het aantal coronabesmettingen was ook deze keer een belangrijk onderwerp in de ministerraad. Naast Rutte waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus aanwezig. Het is de grote vraag of de komende dagen het aantal coronabesmettingen afvlakt, of dat er strengere maatregelen nodig zijn om de druk op de zorg te verlichten.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 30 oktober terugkijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 30 oktober of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier