Live stream NK Afstanden schaatsen (zondag 1 november)

Live stream NK Afstanden schaatsen (zondag 1 november)

Kijk zondag 1 november vanaf 13.10 uur LIVE naar het NK Afstanden schaatsen via de livestream hierboven.

Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november zijn de NK afstanden schaatsen in een leeg Thialf. De NOS zendt de zondag live uit op NOS.nl, dat je ook kunt kijken via de Gids.tv-livestream hierboven.

Bekijk hier het complete programma van de NK Afstanden.

De NK afstanden schaatsen is op zondag 1 november live te zien bij de NOS en via bovenstaande livestream.

Live stream <em>NK Afstanden schaatsen</em> (zondag 1 november) Kijk zondag 1 november vanaf 13.10 uur LIVE naar het NK Afstanden schaatsen via de livestream hierboven. Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november zijn de NK afstanden schaatsen in een leeg Thialf. De NOS zendt de zondag live uit op NOS.nl, dat je ook kunt kijken via de Gids.tv-livestream hierboven. Bekijk hier het complete programma van de NK Afstanden. De NK afstanden schaatsen is op zondag 1 november live te zien bij de NOS en via bovenstaande livestream. Bekijk ook De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video » Sjinkie Knegt: Shorttrackwedstrijd in Thialf ondanks corona ‘heel bijzonder’ (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK Afstanden schaatsen (zondag 1 november)



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream NK Afstanden schaatsen (zondag 1 november) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen