Ringstaartmaki in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video)

Ringstaartmaki in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video)

Een bijzondere dag vandaag! Ringstaartmaki Alex is maar liefst 34 jaar geworden. Daarmee is hij de oudste van zijn soort in Nederland. In de Beekse Bergen trakteert hij zijn vriendjes op taart. Zo te zien valt deze goed in de smaak!

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Ringstaartmaki</em> in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video) Een bijzondere dag vandaag! Ringstaartmaki Alex is maar liefst 34 jaar geworden. Daarmee is hij de oudste van zijn soort in Nederland. In de Beekse Bergen trakteert hij zijn vriendjes op taart. Zo te zien valt deze goed in de smaak! Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Dilan Yeşilgöz steunt Macron: "Je moet alles op alles zetten om gif uit de samenleving te krijgen" (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge: 'Draconische maatregelen lijken nu nog niet nodig' (video) Bekijk deze video » Jeugdjournaal: Vuurwerk zorgt voor meer overlast dan andere jaren Bekijk deze video »
Nieuws :
Ringstaartmaki in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ringstaartmaki in Beekse Bergen viert verjaardag met taart (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen