Patrick Roest over zijn overwinning: 'Lekker om nu al prijs te hebben in onzeker seizoen' (video)

Patrick Roest over zijn overwinning: 'Lekker om nu al prijs te hebben in onzeker seizoen' (video)

Voor het derde jaar op rij heeft Patrick Roest de Nederlandse titel veroverd op de 5000 meter. De drievoudige wereldkampioen allround was bij de NK afstanden in Thialf opnieuw een klasse apart. Hij finishte in de laatste race in een tijd van 6.10,16.

Bekijk hieronder de AD-video.

<em>Patrick Roest</em> over zijn overwinning: 'Lekker om nu al prijs te hebben in onzeker seizoen' (video) Voor het derde jaar op rij heeft Patrick Roest de Nederlandse titel veroverd op de 5000 meter. De drievoudige wereldkampioen allround was bij de NK afstanden in Thialf opnieuw een klasse apart. Hij finishte in de laatste race in een tijd van 6.10,16. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix) Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs Bekijk deze video »
Sport :
Patrick Roest over zijn overwinning: 'Lekker om nu al prijs te hebben in onzeker seizoen' (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patrick Roest over zijn overwinning: 'Lekker om nu al prijs te hebben in onzeker seizoen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen