Frank is gehackt en heeft nog steeds ruzie met Rogier (video)

Frank is gehackt en heeft nog steeds ruzie met Rogier (video)

Er lijkt maar geen einde te komen aan het drama tussen Frank en Rogier. Vandaag plaatste De Telegraaf een merkwaardig Facebook-bericht van Frank Jansen. Daarin schreef hij onder meer dat hij Rogier achter de schermen altijd heeft zitten pesten omdat hij jaloers op hem is.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Frank</em> is gehackt en heeft nog steeds ruzie met <em>Rogier</em> (video) Er lijkt maar geen einde te komen aan het drama tussen Frank en Rogier. Vandaag plaatste De Telegraaf een merkwaardig Facebook-bericht van Frank Jansen. Daarin schreef hij onder meer dat hij Rogier achter de schermen altijd heeft zitten pesten omdat hij jaloers op hem is. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Hilarisch: aap grijpt borsten vrouw in safaripark Thailand (video) Bekijk deze video » Video: crisisoverleg bij KLM, spannend of steun er komt Bekijk deze video » Zoveel verdient Julia als advocate en influencer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Frank is gehackt en heeft nog steeds ruzie met Rogier (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank is gehackt en heeft nog steeds ruzie met Rogier (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen