Talkshow M gemist? Angelique Houtveen: "Campaign song moet door de speakers knallen!"

Talkshow M gemist? Angelique Houtveen: "Campaign song moet door de speakers knallen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Angelique Houtveen: &quot;Campaign song moet door de speakers knallen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. 3FM-DJ Angelique Houtveen legt in M uit wat een goede campaign song is voor de verkiezingen. Deze moet lekker uit de speakers knallen en iets zeggen over de partij. Daarnaast kan zo'n nummer veel sympatie opwekken, wat er voor zorgt dat mensen sneller geneigd zijn om op diegene te stemmen. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Henny Huisman vertelt over de voorloper van porno (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Angelique Houtveen: "Campaign song moet door de speakers knallen!"

3FM-DJ Angelique Houtveen legt in M uit wat een goede campaign song is voor de verkiezingen. Deze moet lekker uit de speakers knallen en iets zeggen over de partij. Daarnaast kan zo'n nummer veel sympatie opwekken, wat er voor zorgt dat mensen sneller geneigd zijn om op diegene te stemmen.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Angelique Houtveen: "Campaign song moet door de speakers knallen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen