Justin Bieber: "Ik was zwaar suïcidaal en kwam nauwelijks mijn bed uit" (video)

Justin Bieber: "Ik was zwaar suïcidaal en kwam nauwelijks mijn bed uit" (video)

Als dit coronajaar voor iemand iets goed betekent, dan is het wel voor de Canadese popzanger Justin Bieber. In z'n nieuwste docu 'Seasons' onthult de voormalig doorgeslagen ster dat 'ie juist door deze crisis weer de draad heeft op kunnen pakken. Zijn tournee werd afgelast, waardoor hij meer tijd kreeg om aan zijn relaties te werken. Door de verplichte quarantaines hebben zijn vrouw, Hailey Bieber, en hij veel over elkaar geleerd. Dit alles is te zien in de documentaire.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Justin Bieber</em>: &quot;Ik was zwaar suïcidaal en kwam nauwelijks mijn bed uit&quot; (video) Als dit coronajaar voor iemand iets goed betekent, dan is het wel voor de Canadese popzanger Justin Bieber. In z'n nieuwste docu 'Seasons' onthult de voormalig doorgeslagen ster dat 'ie juist door deze crisis weer de draad heeft op kunnen pakken. Zijn tournee werd afgelast, waardoor hij meer tijd kreeg om aan zijn relaties te werken. Door de verplichte quarantaines hebben zijn vrouw, Hailey Bieber, en hij veel over elkaar geleerd. Dit alles is te zien in de documentaire. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Justin Bieber lanceert eigen Crocs-lijn en treedt op met nieuwe single Bekijk deze video »
TV :
Justin Bieber: "Ik was zwaar suïcidaal en kwam nauwelijks mijn bed uit" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Justin Bieber: "Ik was zwaar suïcidaal en kwam nauwelijks mijn bed uit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen