Aad van Toor: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder" (video)

Aad van Toor: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder" (video)

Aad van Toor, van het olijke duo Bassie en Adriaan, viert vandaag z'n 78e verjaardag. Ook voor Aad is het een verjaardag die net even wat anders dan anders; geen grote groep met vrienden maar intiem met vrouw Ina. Hij heeft ontzettend veel felicitaties gehad van vrienden en fans. Hij vertelt ook nog over zijn voormalige compagnon Bassie, die lange tijd niet in staat was om met hem in contact te zijn.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Aad van Toor</em>: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder&quot; (video) Aad van Toor, van het olijke duo Bassie en Adriaan, viert vandaag z'n 78e verjaardag. Ook voor Aad is het een verjaardag die net even wat anders dan anders; geen grote groep met vrienden maar intiem met vrouw Ina. Hij heeft ontzettend veel felicitaties gehad van vrienden en fans. Hij vertelt ook nog over zijn voormalige compagnon Bassie, die lange tijd niet in staat was om met hem in contact te zijn. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Adriaan over het leven: "Je kan wel huilen, maar dat helpt niet!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Aad van Toor: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aad van Toor: 'Als ik een bericht van Bassie heb, is dat voor mij bijzonder" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen