Talkshow M gemist? Twan Huijs: "Mensen vielen flauw tijdens rally Donald Trump"

Talkshow M gemist? Twan Huijs: "Mensen vielen flauw tijdens rally Donald Trump"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Twan Huijs: &quot;Mensen vielen flauw tijdens rally Donald Trump&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. Twan Huys vertelt via een liveverbinding met M over de rally van Donald Trump. Het was ontzettend warm in Florida en mensen stonden ontzettend dicht op elkaar, zonder mondkapjes. Diverse democratische gouverneurs hebben hem gevraagd hiermee op te houden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Dit is waarom bevers zo belangrijk zijn in Nederland (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Twan Huijs: "Mensen vielen flauw tijdens rally Donald Trump"

Twan Huys vertelt via een liveverbinding met M over de rally van Donald Trump. Het was ontzettend warm in Florida en mensen stonden ontzettend dicht op elkaar, zonder mondkapjes. Diverse democratische gouverneurs hebben hem gevraagd hiermee op te houden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Twan Huijs: "Mensen vielen flauw tijdens rally Donald Trump" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen