Ik geloof in mij aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. Dario schrijft zijn teksten in een jacuzzi, René le Blanc organiseert een releaseparty en Wally Mckey zoekt special effects voor zijn clip. CreativiteitDe rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Dario merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en zoekt hier dan ook zijn toevlucht voor het schrijven. A-artiestRené le Blanc organiseert een releaseparty om zijn nieuwste single aan het grote publiek te laten horen. Hij wil de single op ludieke wijze presenteren en zoekt in zijn netwerk naar een A-artiest die hem zijn nieuwste single kan overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Kramer. Helaas zijn zij even druk, maar René weet uiteindelijk iemand te strikken. Special effectsDe artistieke Wally Mckey heeft een clip opgenomen maar mist nog wat special effects. Samen met clip regisseur Ron en assistent Said maakt hij de clip af. Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René Le Blanc neemt zijn videoclip op (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van de realityserie Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. Dario schrijft zijn teksten in een jacuzzi, René le Blanc organiseert een releaseparty en Wally Mckey zoekt special effects voor zijn clip.

Creativiteit
De rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Dario merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en zoekt hier dan ook zijn toevlucht voor het schrijven.

A-artiest
René le Blanc organiseert een releaseparty om zijn nieuwste single aan het grote publiek te laten horen. Hij wil de single op ludieke wijze presenteren en zoekt in zijn netwerk naar een A-artiest die hem zijn nieuwste single kan overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Kramer. Helaas zijn zij even druk, maar René weet uiteindelijk iemand te strikken.

Special effects
De artistieke Wally Mckey heeft een clip opgenomen maar mist nog wat special effects. Samen met clip regisseur Ron en assistent Said maakt hij de clip af.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik geloof in mij

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik geloof in mij aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier