The Masked Singer gemist? De Panter en de Lama zingen Échame La Culpa

The Masked Singer gemist? De Panter en de Lama zingen Échame La Culpa

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Panter en de Lama zingen het swingende nummer Échame La Culpa als battle in The Masked Singer. De panel-leden weten nog steeds niet zeker wie deze twee kandidaten zijn. Weet jij het al?

Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> gemist? De Panter en de Lama zingen Échame La Culpa Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Panter en de Lama zingen het swingende nummer Échame La Culpa als battle in The Masked Singer. De panel-leden weten nog steeds niet zeker wie deze twee kandidaten zijn. Weet jij het al? Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? De Panter en de Lama zingen Échame La CulpaCommentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? De Panter en de Lama zingen Échame La Culpa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen