The Masked Singer gemist? De Lama en Vos zingen "I want it all"

The Masked Singer gemist? De Lama en Vos zingen "I want it all"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Lama en de Vos zingen een sing-off om hun plekje in de wedstrijd veilig te stellen. De panelleden genieten zichtbaar van het optreden en roepen nog enkele namen. Wie zitten er toch achter die maskers?

Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> gemist? De Lama en Vos zingen &quot;I want it all&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 30 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Lama en de Vos zingen een sing-off om hun plekje in de wedstrijd veilig te stellen. De panelleden genieten zichtbaar van het optreden en roepen nog enkele namen. Wie zitten er toch achter die maskers? Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Carlo Boszhard weet van twee karakters zeker wie het zijn Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? De Lama en Vos zingen "I want it all"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? De Lama en Vos zingen "I want it all" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen