Wim Kieft over PSV: "Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!" (video)

Wim Kieft over PSV: "Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!" (video)

Wim Kieft is niet te spreken over het spel van PSV. Volgens hem gaat alles door het midden, daar waar het druk is. Ze moeten volgens hem veel meer vanaf de zijkant spelen, om het spel groot te houden. Volgens Johan Derksen deden ze een beetje zielig, omdat veel goede spelers uit de basis niet mee konden doen. Volgens hem stond er gewoon een representatief team.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Wim Kieft</em> over PSV: &quot;Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!&quot; (video) Wim Kieft is niet te spreken over het spel van PSV. Volgens hem gaat alles door het midden, daar waar het druk is. Ze moeten volgens hem veel meer vanaf de zijkant spelen, om het spel groot te houden. Volgens Johan Derksen deden ze een beetje zielig, omdat veel goede spelers uit de basis niet mee konden doen. Volgens hem stond er gewoon een representatief team. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Zien: René van der Gijp geeft Wim Kieft een nieuwe kans met Toto-voorspelling Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft over PSV: "Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft over PSV: "Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen