René van der Gijp: "Zo verschrikkelijk goed, je speelt Atalanta volledig weg!" (video)

René van der Gijp: "Zo verschrikkelijk goed, je speelt Atalanta volledig weg!" (video)

De heren van Veronica Inside bespreken de veelbesproken wedstrijd van Ajax tegen Atalanta. Volgens René van der Gijp is het logisch dat Ajax-trainer Erik ten Hag geen veranderingen aangebracht heeft na de eerste helft. Volgens Johan Derksen vielen er gaten in het centrum van Ajax. Er was geen dekking in het midden.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>René van der Gijp</em>: &quot;Zo verschrikkelijk goed, je speelt Atalanta volledig weg!&quot; (video) De heren van Veronica Inside bespreken de veelbesproken wedstrijd van Ajax tegen Atalanta. Volgens René van der Gijp is het logisch dat Ajax-trainer Erik ten Hag geen veranderingen aangebracht heeft na de eerste helft. Volgens Johan Derksen vielen er gaten in het centrum van Ajax. Er was geen dekking in het midden. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Wim Kieft over PSV: "Die manier van spelen doet pijn aan je ogen!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp: "Zo verschrikkelijk goed, je speelt Atalanta volledig weg!" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Zo verschrikkelijk goed, je speelt Atalanta volledig weg!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen