Op1 gemist? Ilse van Stijn van het OLVG: "Coronapatiënten kosten veel verpleegkundigen"

Op1 gemist? Ilse van Stijn van het OLVG: "Coronapatiënten kosten veel verpleegkundigen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken.

Ilse van Stijn van het OLVG ziet dat de stroom aan coronapatiënten groter wordt, maar volgens haar is het niet aan de zorgprofessionals om tegen de politiek te zeggen wat ze moeten doen. Daarbij baalt ze van al die mensen die nog steeds geen mondkapjes dragen, omdat we het met z'n allen moeten doen.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ilse van Stijn van het OLVG: &quot;Coronapatiënten kosten veel verpleegkundigen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken. Ilse van Stijn van het OLVG ziet dat de stroom aan coronapatiënten groter wordt, maar volgens haar is het niet aan de zorgprofessionals om tegen de politiek te zeggen wat ze moeten doen. Daarbij baalt ze van al die mensen die nog steeds geen mondkapjes dragen, omdat we het met z'n allen moeten doen. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Immunoloog Huub Savelkoul: 'Een vitamine D pilletje kan helpen tegen corona!' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ilse van Stijn van het OLVG: "Coronapatiënten kosten veel verpleegkundigen"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ilse van Stijn van het OLVG: "Coronapatiënten kosten veel verpleegkundigen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen