Loretta Schrijver: "Heb je een broer die naast mij zit?" (video)

Loretta Schrijver: "Heb je een broer die naast mij zit?" (video)

Het Skelet, de Yeti en de Astronaut. Het zijn enkele figuren die de afgelopen weken hun masker af moesten zetten bij The Masked Singer. Vanavond is het tijd voor de zesde aflevering. En met nog 8 wezens in de running, lopen de gemoederen hoog op. Elk panellid heeft wel een voorkeur voor een bepaalde kandidaat en daarbij worden er nog steeds allerlei namen in de rondte geslingerd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Loretta Schrijver</em>: &quot;Heb je een broer die naast mij zit?&quot; (video) Het Skelet, de Yeti en de Astronaut. Het zijn enkele figuren die de afgelopen weken hun masker af moesten zetten bij The Masked Singer. Vanavond is het tijd voor de zesde aflevering. En met nog 8 wezens in de running, lopen de gemoederen hoog op. Elk panellid heeft wel een voorkeur voor een bepaalde kandidaat en daarbij worden er nog steeds allerlei namen in de rondte geslingerd. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook The Masked Singer gemist? De Vlinder en Neptunus zingen 'Kids' Bekijk deze video »
TV :
Loretta Schrijver: "Heb je een broer die naast mij zit?" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Loretta Schrijver: "Heb je een broer die naast mij zit?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen