Op1 gemist? Typhoon: "Ik wil de pijn helder maken, in plaats van de boosheid"

Op1 gemist? Typhoon: "Ik wil de pijn helder maken, in plaats van de boosheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken.

Typhoon voelt een bepaalde verantwoordelijkheid als artiest om bepaalde zaken te bezingen. Het nummer Botoman gaat over institutioneel racisme, waarvan hij het ontzettend belangrijk vindt om te bespreken. Hij wil graag de pijn laten zien, in plaats van alle boosheid wat die pijn opwekt.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Typhoon: &quot;Ik wil de pijn helder maken, in plaats van de boosheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken. Typhoon voelt een bepaalde verantwoordelijkheid als artiest om bepaalde zaken te bezingen. Het nummer Botoman gaat over institutioneel racisme, waarvan hij het ontzettend belangrijk vindt om te bespreken. Hij wil graag de pijn laten zien, in plaats van alle boosheid wat die pijn opwekt. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? 'De dreiging van terroristische eenlingen is moeilijk te controleren' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Typhoon: "Ik wil de pijn helder maken, in plaats van de boosheid"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Typhoon: "Ik wil de pijn helder maken, in plaats van de boosheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen