Ik Geloof In Mij: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’

Ik Geloof In Mij: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’

René le Blanc heeft grote plannen voor zijn cd-uitreiking, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. De zanger probeert onder anderen Gerard Joling en Gordon te strikken. Ook René Froger zou hij leuk vinden, maar Le Blanc is behoorlijk teleurgesteld als Froger hier geld voor vraagt. “Een aanzienlijk bedrag, het is niet de intentie om het op die manier te doen.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’ René le Blanc heeft grote plannen voor zijn cd-uitreiking, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. De zanger probeert onder anderen Gerard Joling en Gordon te strikken. Ook René Froger zou hij leuk vinden, maar Le Blanc is behoorlijk teleurgesteld als Froger hier geld voor vraagt. “Een aanzienlijk bedrag, het is niet de intentie om het op die manier te doen.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik geloof in mij: René Le Blanc heeft nooit navigatie nodig... of toch wel? Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Wally gebruikt gevaarlijke rookbom voor special effects in clip Bekijk deze video »
TV :
Ik Geloof In Mij: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc wil dat René Froger cd uitreikt: ‘Maar hij vraagt geld’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen