Op1 gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul Witteman

Op1 gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul Witteman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken.

Presentator Ozcan Akyol wilde voor het programma 'Sterren op het doek' ontzettend graag Paul Witteman strikken. Hij is thuis in de kunstwereld en het was een uitdaging om hem te interviewen, aldus Akyol.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul Witteman Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op vrijdag 30 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 oktober terugkijken. Presentator Ozcan Akyol wilde voor het programma 'Sterren op het doek' ontzettend graag Paul Witteman strikken. Hij is thuis in de kunstwereld en het was een uitdaging om hem te interviewen, aldus Akyol. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Boers Rob en Ferdi Bolland leggen ruzie bij door ongeneeslijke ziekte Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul WittemanCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ozcan Akyol over zijn droomgast Paul Witteman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen