Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna: Verstappen 2e

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna: Verstappen 2e

Bekijk hier in het overzicht waar je de GP van Emilia-Romagna live kunt volgen.

Op zondag 1 november staat de Formule 1 grand prix van Emilia-Romagna op het programma. Zaterdag werd er getraind en Max Verstappen is op de tweede plek geëindigd. Lewis Hamilton kwam als eerste over de streep en Valtteri Bottas noteerde de derde tijd.

Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van Emilia-Romagna.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 1 november om 13.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 <em>GP van Emilia-Romagna</em>: Verstappen 2e Bekijk hier in het overzicht waar je de GP van Emilia-Romagna live kunt volgen. Op zondag 1 november staat de Formule 1 grand prix van Emilia-Romagna op het programma. Zaterdag werd er getraind en Max Verstappen is op de tweede plek geëindigd. Lewis Hamilton kwam als eerste over de streep en Valtteri Bottas noteerde de derde tijd. Bekijk in de video hieronder de samenvatting van de eerste vrije training van de GP van Emilia-Romagna. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 1 november om 13.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1. Max Verstappen na GP van Portugal: "Mercedessen hebben sowesio een voorsprong" (video) Bekijk deze video » Max Verstappen over race GP van Portugal: "Derde was maximaal haalbare" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna: Verstappen 2eCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna: Verstappen 2e of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen