Zien: Jan Smit's droom komt uit in The Voice of Holland

Zien: Jan Smit's droom komt uit in The Voice of Holland

Jan Smit staat te trappelen om te beginnen met zijn allereerste seizoen van 'The Voice of Holland'. Hij blijkt er dan ook voor in de wieg te zijn gelegd. Tijdens RTL Boulevard zien we een hele jonge Jan Smit, die vroeger al oefende voor zijn tijd als coach bij The Voice.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. 'The Voice of Holland' begint op 20 november op RTL 4 en is elke vrijdag te zien vanaf 20.30 uur.

Zien: <em>Jan Smit</em>'s droom komt uit in The Voice of Holland Jan Smit staat te trappelen om te beginnen met zijn allereerste seizoen van 'The Voice of Holland'. Hij blijkt er dan ook voor in de wieg te zijn gelegd. Tijdens RTL Boulevard zien we een hele jonge Jan Smit, die vroeger al oefende voor zijn tijd als coach bij The Voice. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. 'The Voice of Holland' begint op 20 november op RTL 4 en is elke vrijdag te zien vanaf 20.30 uur. Bekijk ook Zien: jubileum The Voice gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala Bekijk deze video »
The Voice :
Zien: Jan Smit's droom komt uit in The Voice of HollandCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan Smit's droom komt uit in The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen