Superschattig! Jaap Reesma kleit met zijn kinderen aan de keukentafel (video)

Superschattig! Jaap Reesma kleit met zijn kinderen aan de keukentafel (video)

Op Instagram laat Jaap Reesema zien hoe hij zijn fantasie de vrije loop laat als hij met zijn kids aan tafel gezellig aan het mixen, spelen en zingen is met een doos vol Play-Doh. En dat niet alleen. Hij is zelfs zó enthousiast over de gekleurde klei dat hij er een liedje over heeft gemaakt!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Superschattig! <em>Jaap Reesma</em> kleit met zijn kinderen aan de keukentafel (video) Op Instagram laat Jaap Reesema zien hoe hij zijn fantasie de vrije loop laat als hij met zijn kids aan tafel gezellig aan het mixen, spelen en zingen is met een doos vol Play-Doh. En dat niet alleen. Hij is zelfs zó enthousiast over de gekleurde klei dat hij er een liedje over heeft gemaakt! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Nikkie Plessen: "Die Gucci panty met gaten voor 160 dollar is toch wel gaaf!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Superschattig! Jaap Reesma kleit met zijn kinderen aan de keukentafel (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Superschattig! Jaap Reesma kleit met zijn kinderen aan de keukentafel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen