Dick Advocaat over scheidsrechter tegen Wolfsberger AC: "De man was een drama" (video)

Dick Advocaat over scheidsrechter tegen Wolfsberger AC: "De man was een drama" (video)

"De man was een drama, maar wat moet ik er nog meer over zeggen? Ik kan het niet meer terugdraaien", vertelt Feyenoord-trainer Dick Advocaat gelaten na afloop van de 4-1 nederlaag tegen Wolfsberger AC over scheidsrechter Srdjan Jovanovic. De Servische arbiter gaf donderdagavond drie discutabele strafschoppen aan de Oostenrijkers. Feyenoord kreeg meerdere kansen, maar was meer tegen de scheidsrechter aan het voetballen dan tegen Wolfsberger AC.

Bekijk de video van Rijnmond Sport hieronder.

<em>Dick Advocaat</em> over scheidsrechter tegen Wolfsberger AC: &quot;De man was een drama&quot; (video) "De man was een drama, maar wat moet ik er nog meer over zeggen? Ik kan het niet meer terugdraaien", vertelt Feyenoord-trainer Dick Advocaat gelaten na afloop van de 4-1 nederlaag tegen Wolfsberger AC over scheidsrechter Srdjan Jovanovic. De Servische arbiter gaf donderdagavond drie discutabele strafschoppen aan de Oostenrijkers. Feyenoord kreeg meerdere kansen, maar was meer tegen de scheidsrechter aan het voetballen dan tegen Wolfsberger AC. Bekijk de video van Rijnmond Sport hieronder. Bekijk ook Zien: Dick Advocaat woest op kritische Valentijn Driessen tijdens persconferentie Bekijk deze video »
Voetbal :
Dick Advocaat over scheidsrechter tegen Wolfsberger AC: "De man was een drama" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat over scheidsrechter tegen Wolfsberger AC: "De man was een drama" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen